• Úspěch našich výtvarnic
          • Úspěch našich výtvarnic

          • Výtvarný obor  ZŠ a ZUŠ ve Žluticích  se přihlásil do soutěže vypsané odborem životního prostředí  Krajského úřadu v Karlových Varech s názvem „Hrajeme si s odpady".

            Téma pro IV. kategorii, do které patří ZUŠ  a střední školy, bylo „Chráněné rostliny Karlovarska.“

            Téma dáno, chuť do práce velká a nadšení děvčat také. Vybíraly jsme a volba padla na upolín nejvyšší a lilii cibulkonosnou. Tvořit se muselo z odpadu, takže přišly ke slovu zbytky papírů, novin, drátů, špejlí,  polystyrenu, plastových lahví, zkrátka všeho, co se našlo.

            Komisí v Karlových Varech byl do soutěže, v níž se sešlo asi 180 prací, vybrán upolín.

            Byli jsme pozváni  na 15. 12. 2017 do krajské knihovny k slavnostnímu vyhodnocení vítězných prací všech kategorií a tam jsme se dověděli, že jsme se umístili na skvělém 2. místě. Radost neznala mezí. S nadšením  jsme se vraceli domů a těšíme se na další  výtvarnou práci.

            Autorky  výtvarného počinu: Simonka Janošková, Kateřina Poláková, Michaela Svobodová, Ema Minářová, Terezie Korolová, Terezka Odrejčková, Dominika Boková a Michaela Henešová. 

            Mgr. Anna Vaňatová

             

            Blahopřejeme

             

        • Svačiny formou švédských stolů
          • Svačiny formou švédských stolů

          • Školní kuchyně připravila pro žáky ještě jednu nabídku školních svačin. Od 1. listopadu mohou přijít o velké přestávce pro předem objednanou svačinu, kterou snědí ve školní jídelně. Výběr je vždy z pestré nabídky. Bližší informace u vedoucí školního stravování. Cena svačiny je 20 Kč.